Салат "Гриби під снігом" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти салатів: м'ясні

Салат "Грибы под снегом" Салат "Гриби під снігом"

4-5 шт. 4-5 шт. картофеля, 4-5 шт. картоплі, 4-5 шт. репчатого лука, 400-500 г мяса, 400-500 г свежих грибов, 200 г сыра, 250 г майонеза, 3 ст. ріпчастої цибулі, 400-500 г м'яса, 400-500 г свіжих грибів, 200 г сиру, 250 г майонезу, 3 ст. ложки масла. ложки олії.

4-5 шт. 4-5 шт. картофеля картоплі
4-5 шт. 4-5 шт. репчатого лука ріпчастої цибулі
400-500 г мяса 400-500 г м'яса
400-500 г свежих грибов 400-500 г свіжих грибів
200 г сыра 200 г сиру
250 г майонеза 250 г майонезу
3 ст. 3 ст. ложки масла ложки олії
зелень зелень



Грибы отварить и обжарить на растительном масле. Гриби відварити і обсмажити на олії.




Лук мелко порезать и обжарить до золотистого цвета. Цибулю дрібно порізати і обсмажити до золотистого кольору.


Смешать лук и грибы, остудить. Змішати цибулю і гриби, остудити.


Натереть на мелкой терке сыр. Натерти на дрібній тертці сир.


Мясо отварить и порезать мелкими кусочками. М'ясо відварити і порізати дрібними шматочками. Остудить. Остудити.


Картофель также отварить, остудить и порезать кубиками. Картопля також відварити, остудити і порізати кубиками.


Все продукты выложить в салатник слоями. Всі продукти викласти в салатник шарами. 1 слой - картофель. 1 шар - картопля.


2 слой - жаренные грибы с луком. 2 шар - смажені гриби з цибулею.


3 слой - отварное мясо. 3 шар - відварене м'ясо.


4 слой - майонез, посыпать тертым сыром. 4 шар - майонез, посипати тертим сиром.


И снова майонез. І знову майонез. Салат украсить зеленью и оставить на несколько часов в прохладном месте. Салат прикрасити зеленню і залишити на кілька годин у прохолодному місці.




Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія


<< Предыдущий рецепт <<Попередній рецепт Раздел Рецепты салатов: мясные Розділ Рецепти салатів: м'ясні