|
![](/images/dumb.gif) |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти перших страв: холодні супи Окрошка из дичи Окрошка з дичини В ней мясной набор заменить на мякоть вареной или жареной дичи, птицы, а в остальном же готовить, так же как и мясную окрошку. У ній м'ясної набір замінити на м'якоть вареної або смаженої дичини, птиці, а в іншому ж готувати, так само як і м'ясну окрошку.
В ней мясной набор заменить на мякоть вареной или жареной дичи, птицы, а в остальном же готовить, так же как и мясную окрошку: мясо птицы и очищенные огурцы нарезать кубиками. У ній м'ясної набір замінити на м'якоть вареної або смаженої дичини, птиці, а в іншому ж готувати, так само як і м'ясну окрошку: м'ясо птиці та очищені огірки нарізати кубиками. Мелко нарезать зеленый лук, добавить немного соли и размять ложкой в тарелке, чтобы дал сок и сделался мягким. Дрібно нарізати зелену цибулю, додати трохи солі і розім'яти ложкою в тарілці, щоб дав сік і став м'яким. Белки сваренных вкрутую яиц порубить, а желтки растереть в кастрюле, добавив немного соли, сахара и горчицы. Білки зварених круто яєць порубати, а жовтки розтерти в каструлі, додавши трохи солі, цукру і гірчиці. Сложить все ингредиенты в одну кастрюлю, тщательно перемешать, развести хлебным квасом. Скласти всі інгредієнти в одну каструлю, ретельно перемішати, розвести хлібним квасом. Подавать со сметаной и зеленью. Подавати зі сметаною і зеленню.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|