|
![](/images/dumb.gif) |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти перших страв: холодні супи Окрошка овощная Окрошка овочева На 1 л кваса – 2 картофелины, по 1 свекле и моркови, 2 свежих огурца, 50 г зеленого лука. На 1 л квасу - 2 картоплини, по 1 буряку та моркви, 2 свіжих огірки, 50 г зеленої цибулі.
На 1 л кваса – 2 картофелины, по 1 свекле и моркови, 2 свежих огурца, 50 г зеленого лука, 2 яйца, 2 ст. На 1 л квасу - 2 картоплини, по 1 буряку та моркви, 2 свіжих огірки, 50 г зеленої цибулі, 2 яйця, 2 ст. ложки сметаны, чайная ложка сахара, соль по вкусу. ложки сметани, чайна ложка цукру, сіль за смаком.
Отдельно сварить морковь и свеклу. Окремо зварити морква і буряк. Свежие огурцы почистить, нарезать кубиками. Свіжі огірки почистити, нарізати кубиками. Вареный картофель натереть на крупной терке. Варена картопля натерти на крупній тертці. Зеленый лук нашинковать и размять с солью, как и для мясной окрошки. Зелена цибуля нашаткувати і розім'яти з сіллю, як і для м'ясної окрошки. Белки сваренных вкрутую яиц порубить, а желтки растереть с горчицей. Білки зварених круто яєць порубати, а жовтки розтерти з гірчицею. Затем положить в кастрюлю растертый зеленый УК, картофель, яйца, сметану, соль, сахар. Потім покласти в каструлю розтертий зелений КК, картоплю, яйця, сметану, сіль, цукор. Тщательно перемешать, развести хлебным квасом. Ретельно перемішати, розвести хлібним квасом. В последнюю очередь добавить свеклу, морковь и огурцы. В останню чергу додати буряк, морква і огірки.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|