|
![](/images/dumb.gif) |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти перших страв: холодні супи Грибная окрошка Грибна окрошка На 4 порции: 1 л кваса, 1 свежий и 1 соленый огурец, 2 соленых груздя, 4 отварных рыжика, 2 волнушки. На 4 порції: 1 л квасу, 1 свіжий і 1 солоний огірок, 2 солоних груздя, 4 відварних рижика, 2 волнушки.
На 4 порции: 1 л кваса, 1 свежий и 1 соленый огурец, 2 соленых груздя, 4 отварных рыжика, 2 волнушки, 1 свежее и 1 моченое яблоко, 4-8 вареных картофелины, 1 сваренную свеклу, 1/4 стакана вареных белых бобов, 1 чайную ложку сахарного песка, 1 чайная ложку горчицы, соль, молотый черный перец и зелень по вкусу. На 4 порції: 1 л квасу, 1 свіжий і 1 солоний огірок, 2 солоних груздя, 4 відварних рижика, 2 волнушки, 1 свіже та 1 квашене яблуко, 4-8 варені картоплини, 1 зварену буряк, 1 / 4 склянки варених білих бобів , 1 чайну ложку цукрового піску, 1 чайну ложку гірчиці, сіль, мелений чорний перець і зелень на смак.
Очистить и нарезать огурцы, грибы, яблоки, картофель, свеклу. Очистити і нарізати огірки, гриби, яблука, картопля, буряк. Добавить бобы, горчицу, соль и перец, сахарный песок. Додати боби, гірчицю, сіль і перець, цукровий пісок. Залить квасом и посыпать зеленью. Залити квасом і посипати зеленню.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|