Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | |
|
Бисквит «Творожный» Бісквіт «Сирний»На 1,5 стакана творога или тертого сыра – 1,5 стакана пшеничной муки, 2 белка и 10 желтков. На 1,5 склянки сиру або тертого сиру - 1,5 склянки пшеничного борошна, 2 білка і 10 жовтків.На 1,5 стакана творога или тертого сыра – 1,5 стакана пшеничной муки, 2 белка и 10 желтков. На 1,5 склянки сиру або тертого сиру - 1,5 склянки пшеничного борошна, 2 білка і 10 жовтків. Взбить хорошо желтки яиц и творог или острый тертый сыр, добавить пшеничную муку и взбить в пену белки. Збити добре жовтки яєць і сир або гострий тертий сир, додати пшеничне борошно й збити в піну білки. Полученную массу выложить на противень, смазанный маслом и посыпанный мукой, выпекать в духовке минут 40. Отриману масу викласти на лист, змащений маслом і посипаний борошном, випікати в духовці хвилин 40. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Рецепт тіста з творогом|рецепти творожного тіста|бісквітне з творогом|тісто із творогом|бисквітне з творогом|тисто з творогом|рецепти з бісквітного тіста|тісто на бісквіт|бісквітне тісто історія|тісто з сиром|тісто з творогом рецепт|тісто заварне|бисквітне тісто|тісто з творогом|бісквітне тісто|бесквіт з сиром|бисквітне тісто рецепт|рецепт бісквітного тіста|творожное тісто|бісквіт з творогом|бесквіт з сирноюмасою|тісто бісквітне|бісквітне тісто рецепт|тысто з творогом|бісквіт з сиром|nscnj p jhs[jv Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |