|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти піци, пирогів, пампушок: тісто Песочное тесто Пісочне тісто Тщательно взбить 200 г сахарного песка, 300 г размягченного сливочного масла и 2 яйца. Ретельно збити 200 г цукру, 300 г розм'якшеного вершкового масла і 2 яйця.
Тщательно взбить 200 г сахарного песка, 300 г размягченного сливочного масла и 2 яйца. Ретельно збити 200 г цукру, 300 г розм'якшеного вершкового масла і 2 яйця. Добавить ½ чайной ложки соли, ½ чайной ложки соды, погашенной в уксусе. Додати ½ чайної ложки солі, ½ чайної ложки соди, погашеної в оцті. Взбить до однородной массы, а потом всыпать 500 г муки, тесто быстро размешать. Збити до однорідної маси, а потім всипати 500 г борошна, тісто швидко розмішати. Раскатать лепешки и выпекать их при температуре 200-220° в течение 10-15 минут. Розкотити коржі і випікати їх при температурі 200-220 ° протягом 10-15 хвилин. Чтобы не было вздутий, лепешки в нескольких местах необходимо надрезать ножом. Щоб не було здуття, коржики в декількох місцях необхідно надрізати ножем.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|