![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Заварное тесто Заварне тісто125 г сливочного масла, 1 чайная ложка сахарного песка, 1 стакан воды, 1,5 стакана просеянной муки, 3 яйца, 1 яичный желток. 125 г вершкового масла, 1 чайна ложка цукрового піску, 1 склянка води, 1,5 склянки просіяної борошна, 3 яйця, 1 яєчний жовток.125 г сливочного масла 125 г вершкового масла 1 чайная ложка сахарного песка 1 чайна ложка цукрового піску Щепотка соли Щіпка солі 1 стакан воды 1 стакан води 1,5 стакана просеянной муки 1,5 склянки борошна просіяної 3 яйца 3 яйця 1 яичный желток 1 яєчний жовток Сливочное масло, сахара, соль, воду смешать в кастрюле и довести до кипения. Вершкове масло, цукор, сіль, воду змішати в каструлі і довести до кипіння. Всыпать всю муку постепенно. Всипати все борошно поступово. Убавить огонь и непрерывно размешивать деревянной ложкой до тех пор, пока тесто не отстанет от стенок кастрюли и не скатается в один комок. Збавити вогонь і безупинно розмішувати дерев'яною ложкою до тих пір, поки тісто не відстане від стінок каструлі і не скачати в один клубок. Снять с огня. Зняти з вогню. Вбить по очереди 3 яйца и 1 яичный желток, продолжая размешивать тесто деревянной ложкой до тех пор, пока оно не станет блестящим. Вбити по черзі 3 яйця і 1 яєчний жовток, продовжуючи розмішувати тісто дерев'яною ложкою до тих пір, поки воно не стане блискучим. Следует иметь ввиду, что изделия из крутого теста плохо поднимаются, а из жидкого – приобретают неправильную форму и при большом нагреве в духовке могут осесть. Слід мати на увазі, що вироби із крутого тіста погано піднімаються, а з рідкого - набувають неправильну форму і при великому нагріванні в духовці можуть осісти. Для исправления жидкого теста надо заварить немного густого теста, добавить в жидкое и размешать. Для виправлення рідкого тіста потрібно заварити трохи густого тесту, додати в рідке і розмішати. Чтобы печь пирожные, тесто надо класть на слегка смазанный маслом и припудренный мукой противень столовой ложкой, смоченной в воде, оставляя между порциями промежутки в 5 см (излишек масла на противне вызовет появление трещин на нижней корке). Щоб піч тістечка, тісто треба класти на злегка змащений маслом і припудрені борошном деко столовою ложкою, змоченою у воді, залишаючи між порціями проміжки в 5 см (надлишок олії на листі викличе появу тріщин на нижній шкірці). Противень поставить в предварительно сильно нагретую (до 210°) духовку на 10 минут. Деко поставити в попередньо сильно нагріту (до 210 °) духовку на 10 хвилин. Это время духовку не открывать, чтобы тесто не осело. Цей час духовку не відкривати, щоб тісто не осіло. Затем убавить температуру до 150° и держать еще 25 минут или до тех пор, пока тесто не станет светло-коричневым и не освободиться от влаги. Потім зменшити температуру до 150 ° і тримати ще 25 хвилин або до тих пір, поки тісто не стане світло-коричневим і не звільнитися від вологи. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Реферат на тему заварне тісто|заварне|заварне тісто вікіпедія|тісто рецепти|заварне тесто|вироби з заварного тіста|заварне тісто рецепт|вироби з тіста рецепти|рецепти заварного тіста|розробка заварного тіста|recepty zavarne|пісочне тісто реферат|история появления заварного теста|рецепти тіста|заварни|рецепт заварного тіста|як робити тісто заварне|печево заварне|тісто заварне|заварне тістечко рецепт|тісто|история возникновения заварного теста|заварне рецепт|заварне тісто|история заварного теста|кулинария заварне тисто|заварне тістечко|історія заварного тіста Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |