![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Щи из квашеной капусты Щі з квашеної капусти500 г мяса, 500 г квашеной капусты, по 1 шт. 500 г м'яса, 500 г квашеної капусти, по 1 шт. кореньев, 1 головку лука, 1 ст. коріння, 1 головку цибулі, 1 ст. ложку муки, по 2 ст. ложку борошна, по 2 ст. ложки масла и томат-пюре ложки масла і томат-пюре500 г мяса (или 50 г сушеных грибов, если бульон грибной) 500 г м'яса (або 50 г сушених грибів, якщо бульйон грибний) 500 г квашеной капусты 500 г квашеної капусти По 1 шт. За 1 шт. кореньев коріння 1 головку лука 1 головку лука 1 ст. 1 ст. ложку муки ложку борошна По 2 ст. За 2 ст. ложки масла и томат-пюре ложки масла і томат-пюре Сварить мясной бульон . Зварити м'ясний бульйон. Положить в суповую кастрюлю квашеную капусту (не очень кислую), добавить 1,5 стакана бульона, немного масла, затем накрыть кастрюлю крышкой и тушить при периодическом помешивании около 1 часа. Покласти в супову каструлю квашену капусту (не дуже кислу), додати 1,5 склянки бульйону, трохи олії, потім накрити каструлю кришкою і тушкувати при періодичному помішуванні близько 1 години. После этого капусту залить бульоном, положить поджаренные коренья с томатом и варить до полной готовности. Після цього капусту залити бульйоном, покласти підсмажені коріння з томатом і варити до повної готовності. За 10 минут до окончания варки прибавить лавровый лист, перец, соль и влить мучную приправу. За 10 хвилин до закінчення варіння додати лавровий лист, перець, сіль і влити борошняну приправу. Для чего пшеничную муку насыпать на сковороду слоем 3-5 см и поджарить на слабом огне при помешивании до светло-коричневого цвета. Для чого пшеничне борошно насипати на сковороду шаром 3-5 см і підсмажити на слабкому вогні при помішуванні до світло-коричневого кольору. Поджаренную муку просеять, положить в посуду и развести не очень горячим бульоном, довести до кипения и варить на слабом огне 5-19 минут. Підсмажене борошно просіяти, покласти в посуд і розвести не дуже гарячим бульйоном, довести до кипіння і варити на слабкому вогні 5-19 хвилин. Затем процедить через сито или дуршлаг. Потім процідити через сито або друшляк. Есть и другой способ приготовления этих щей: капусту и промытое мясо положить в кастрюлю, залить водой и поставить варить. Є й інший спосіб приготування цих щей: капусту і промите м'ясо покласти в каструлю, залити водою і поставити варити. Отдельно поджарить вместе с томатом коренья и лук и за 20-30 минут до окончания варки положить в щи, добавив лавровый лист, перец, соль и поджаренную муку. Окремо підсмажити разом з томатом коріння і цибулю і за 20-30 хвилин до закінчення варіння покласти в щи, додавши лавровий лист, перець, сіль і підсмажене борошно. Щи из квашеной капусты можно приготовить на грибном бульоне . Щі з квашеної капусти можна приготувати на грибному бульйоні. Подавать на стол со сметаной и зеленью. Подавати на стіл зі сметаною і зеленню. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Щі|щі рецепт приготовления|приготування щі|ріцепт щі|щі блюдо|рецепт приготування щі|щі спосіб приготування|ріцепт пірожків|щі приготувати|рецепт приготування квашеної капусти|як приготувати щі|щі з квашеної капусти|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |