|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти перших страв: солянки Солянка из свежих белых грибов или шампиньонов Солянка зі свіжих білих грибів або печериць На 500 г свежих белых грибов или шампиньонов — 4 соленых огурца, 2 головки лука, 50 г маслин, 50 г каперсов, 2 ст. На 500 г свіжих білих грибів або печериць - 4 солоних огірка, 2 головки цибулі, 50 г маслин, 50 г каперсів, 2 ст. ложки томат-пюре, 2 ст. ложки томат-пюре, 2 ст. ложки сливочного масла. ложки вершкового масла.
На 500 г свежих белых грибов или шампиньонов - 4 соленых огурца, 2 головки лука, 50 г маслин, 50 г каперсов, 2 ст. На 500 г свіжих білих грибів або печериць - 4 солоних огірка, 2 головки цибулі, 50 г маслин, 50 г каперсів, 2 ст. ложки томат-пюре, 2 ст. ложки томат-пюре, 2 ст. ложки сливочного масла. ложки вершкового масла.
На 50 г сушеных грибов - 4 соленых огурца, по 1 шт. На 50 г сушених грибів - 4 солоних огірка, по 1 шт. моркови, петрушки, сельдерея, 1 головку репчатого лука, 400-500 г картофеля, 2 ст. моркви, петрушки, селери, 1 головку ріпчастої цибулі, 400-500 г картоплі, 2 ст. ложки масла, 100 г сметаны. ложки олії, 100 г сметани.
Очистить и тщательно промыть холодной водой белые грибы или шампиньоны. Очистити і ретельно промити холодною водою білі гриби або шампіньйони. Сложить в посуду, залить горячей водой, добавить луковицу и варить 45-50 минут, после чего отвар процедить. Скласти в посуд, залити гарячою водою, додати цибулину і варити 45-50 хвилин, після чого відвар процідити. Слегка обжарить на масле нашинкованный репчатый лук (в конце жаренья добавить томат-пюре); очистить от кожицы соленые огурцы и нарезать их ломтиками; сполоснуть отваренные грибы и нашинковать. Злегка обсмажити на маслі нашатковану ріпчасту цибулю (в кінці смаження додати томат-пюре); очистити від шкірки солоні огірки і нарізати їх скибочками; сполоснути відварені гриби і нашаткувати. Сложить все эти продукты в горячий бульон, добавить в него каперсы, лавровый лист, перец горошком, соль и проварить на небольшом огне при слабом кипении 10 минут. Скласти всі ці продукти в гарячий бульйон, додати в нього каперси, лавровий лист, перець горошком, сіль і проварити на невеликому вогні при слабкому кипінні 10 хвилин. Перед подачей на стол заправить солянку сметаной, дать вскипеть 1 раз. Перед подачею на стіл заправити солянку сметаною, дати закипіти 1 раз. В каждую тарелку положить ломтик лимона, несколько маслин, измельченную зелень. У кожну тарілку покласти шматочок лимона, декілька маслин, подрібнену зелень.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|