|
![](/images/dumb.gif) |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: холодные супы Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти перших страв: холодні супи Окрошка с горчицей Окрошка з гірчицею Хлебный квас (300 мл), отварные овощи (3 картофеля, морковь, репа, зеленый лук), 1 ст.л. Хлібний квас (300 мл), відварені овочі (3 картоплі, морква, ріпа, зелена цибуля), 1 ст.л. горчицы. гірчиці.
Хлебный квас (300 мл), отварные овощи (3 картофеля, морковь, репа, зеленый лук), 3 свежих огурца, 4 ст.л. Хлібний квас (300 мл), відварені овочі (3 картоплі, морква, ріпа, зелена цибуля), 3 свіжих огірка, 4 ст.л. сметаны, 2 яйца, щепотка сахара, 1 ст.л. сметани, 2 яйця, дрібка цукру, 1 ст.л. горчицы гірчиці
Овощи очистить и нарезать кубиками. Овочі очистити і нарізати кубиками. Лук мелко шинкуют и растирают с солью до образования сока. Цибулю дрібно шинкують і розтирають з сіллю до утворення соку. Огурцы очистить и нарезать кубиками. Огірки очистити і нарізати кубиками. Белки вареных вкрутую яиц мелко порубить, а желтки растереть с частью сметаны, горчицы, солью, сахаром и разводят квасом. Білки варених круто яєць дрібно порубати, а жовтки розтерти з частиною сметани, гірчиці, сіллю, цукром і розводять квасом. В эту смесь добавить лук, нарезанные овощи и перемешать. У цю суміш додати цибулю, нарізані овочі і перемішати.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|