|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти перших страв: щи Весенние зеленые щи Весняні зелений борщ Можно приготовить таки щи по всем правилам – на мясном бульоне, а можно воспользоваться и более полезном вариантом – на овощном или овоще-травяном отваре. Можна приготувати таки щі за всіма правилами - на м'ясному бульйоні, а можна скористатися й більш корисне варіантом - на овочевому або овоче-трав'яному відварі.
1 вариант: вскипятите воду, заложите нарезанный картофель и тертую морковь. 1 варіант: закип'ятіть воду, закладете нарізану картоплю і терту моркву. Когда картофель будет почти готов, засыпьте смесь мелко нарезанных трав – щавель, листья ревеня, листья крапивы, шпинат, и перья многолетнего лука (порея или лука-слизуна). Коли картопля буде майже готовий, засипте суміш дрібно нарізаних трав - щавель, листя ревеню, листя кропиви, шпинат, і пера багаторічної цибулі (або цибулі-порею слизун). Поварите еще несколько минут, и витаминные ароматные вкусные щи готовы. Кухарів ще кілька хвилин, і вітамінні ароматні смачні щи готові.
2 вариант: если на вашем огороде не найдется зеленого лука, щи готовят так: обжарить тертую морковь и нарезанный репчатый лук, выложить в кипящую воду, затем добавить картофель, а далее – как в предыдущем рецепте. 2 варіант: якщо на вашому городі не знайдеться зеленої цибулі, щи готують так: обсмажити терту моркву і нарізану ріпчасту цибулю, викласти в киплячу воду, потім додати картоплю, а далі - як у попередньому рецепті.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|