|
 |
Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Рецепти - кулінарний ексклюзив: Рецепти перших страв: солянки Солянка мясная Солянка м'ясна На 500 г мяса (для бульона) 300 г вареных или жаренных мясных продуктов... На 500 г м'яса (для бульйону) 300 г варених або смажених м'ясних продуктів ...
На 500 г мяса (для бульона) 300 г вареных или жаренных мясных продуктов (мясо из бульона, ветчина, сосиски, копченая колбаса), 2 луковицы, 3-4 соленых огурца, 1-2 ст. На 500 г м'яса (для бульйону) 300 г варених або смажених м'ясних продуктів (м'ясо з бульйону, шинка, сосиски, копчена ковбаса), 2 цибулини, 3-4 солоних огірка, 1-2 ст. ложки томата-пюре, 3 ст. ложки томату-пюре, 3 ст. ложки сливочного масла, 100 г сметаны, 10 шт. ложки вершкового масла, 100 г сметани, 10 шт. маслин, 1 ст. маслин, 1 ст. ложка каперсов, 0,5 лимона, 2,5-3 л воды. ложка каперсів, 0,5 лимона, 2,5-3 л води.
Нарезать репчатый лук тонкой соломкой, слегка не подрумянивая, поджарить его и тушить с томат-пюре и маслом в течение 10-15 минут. Нарізати цибулю тонкою соломкою, злегка не подрумянівая, підсмажити його і тушкувати з томат-пюре і маслом протягом 10-15 хвилин. Очистить соленые огурцы от кожицы и семян, мелко нарезать их и добавить поджаренный лук, каперсы, 1 лавровый лист и залить все предварительно сваренным и процеженным мясным бульоном; вскипятить и добавить отваренные и поджаренные мясные продукты, нарезанные маленькими тонкими кусочками; проварить все на слабом кипении 8-10 минут. Очистити солоні огірки від шкірки і насіння, дрібно нарізати їх і додати підсмажену цибулю, каперси, 1 лавровий лист і залити все попередньо звареним та процідженим м'ясним бульйоном, закип'ятити і додати відварені і підсмажені м'ясні продукти, нарізані маленькими тонкими шматочками; проварити все на слабкому кипінні 8-10 хвилин. При подаче на стол солянку заправить сметаной, положить в каждую тарелку ломтик, очищенного от кожуры лимона, маслины и укроп. При подачі на стіл заправити солянку сметаною, покласти в кожну тарілку скибочка, очищеного від шкірки лимона, маслини і кріп.
Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|