![]() |
![]() |
|
Новости |
Статьи |
Рецепты |
Сонник |
Гороскоп |
Журналы |
Фотогалереи |
Книги
|
Рукоделие | ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() Бисквит Бісквіт10 яиц, 200 г муки (1,5 ст.), 1 ст. 10 яєць, 200 г борошна (1,5 ст.), 1 ст. сахара, ванилин. цукру, ванілін.10 яиц 10 яєць 200 г муки (1,5 ст.) 200 г борошна (1,5 ст.) 1 ст. 1 ст. сахара цукру ванилин ванілін Желтки растереть с сахаром, пока масса не поднимется втрое. Жовтки розтерти з цукром, поки маса не підніметься втричі. Белки взбить в крепкую пену, осторожно добавить в желтки 1/3 белков, перемешать, добавить ванилин и муку, после остальной белок. Білки збити в міцну піну, обережно додати жовтки 1 / 3 білків, перемішати, додати ванілін і борошно, після решті білок. Все хорошенько вымесить, влить в глубокий противень, смазанный сливочным маслом. Все добре вимісити, влити в глибокий лист, змащений вершковим маслом. Печь 20-30 мин. Пекти 20-30 хв. при 200° С. Бисквит выложить на мягкую подставку или сито. при 200 ° С. Бісквіт викласти на м'яку підставку або сито. Добавил: Грозова Евгения Додав: грозовий Євгенія
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | © 2004-2023 Тісто бісквітне рецепт|рецепти безквітного тіста|бисквіт|як пекти бісквіт|скільки пекти бісквіт|як пекти безквіт|рецепт безквітного тіста|як пекти бісквіт?|бісквіт|бісквітне тісто та рецепт|швидка піцца|бисквітне тісто|як пекти бісквітне тісто|печём бисквит|бісквітне тісто рецепт|історія бісквітного тіста|бисквітне тісто рецепт|безквітне тісто рецепти|бісквіт рецепт|бісквітне тісто|рецепти бісквітного тіста|как пекти бысквит|как пекти бисквит|как пекти бесквит|рецепт бісквітного тіста|печем бісквіт|безквітне тісто|безквітне тісто рецепт|cкільки пекти бесквіт хвилин Журнал современной женщины Pani.kiev.ua, Перепечатка материалов разрешена только с непосредственной ссылкой на / при обязательном уведомлении редакции по e-mail. Главный редактор проекта По общим и административным вопросам обращайтесь |
![]() |