News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат "Невеста" Sałatka "Bride"300 г говяжьей печени, 200 г сыра, 200 г грецких орехов, 1 морковь(вареная), по маленькой баночке консервированных ананасов и шампиньонов. 300 g wątroby wołowej, 200 g sera, 200 g orzechów włoskich, 1 marchewka (gotowane), dla małych słoik konserwowych ananasem i grzyby.300 г говяжьей печени 300 g wątroby wołowej 200 г сыра 200 g sera 200 г грецких орехов 200 g orzechów włoskich 1 морковь(вареная) 1 marchewka (gotowane) по маленькой баночке консервированных ананасов и шампиньонов za mały słoik konserwowych ananasem i grzyby 1 зубчик чеснока 1 ząbek czosnku майонез majonez Печень отварить, порезать соломкой. Gotować wątroby, słomki cięcia. Так же порезать вареную морковь и сыр. Wytnij gotowana marchew i ser. Добавить шампиньоны (крупные порезать), ананасы и грецкие орехи. Dodać pieczarki (pokrojone), ananasem i orzechami. Все смешать с измельченным чесноком и майонезом. Wszystko zmieszane z mielonego czosnku i majonez. Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |