Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Przepisy - kulinarny Exclusive: przepisy kulinarne dania główne: mięsne

Шницель по-арабски Sznycel po arabsku

400 г фарша, 2 луковицы, 2 головки чеснока, зелень, полстакана готового риса, 1 яйцо, 1 ст. 400 g mięsa mielonego, 2 cebule, 2 główki czosnku, świeże zioła, gotowych pół szklanki ryżu, 1 jajko, 1 łyżka. ложка томатной пасты. łyżka koncentratu pomidorowego.

400 г фарша 400 g mięsa mielonego
2 луковицы 2 cebule
2 головки чеснока 2 główki czosnku
зелень Zieloni
полстакана готового риса pół szklanki ryżu gotowe
1 яйцо 1 jajko
1 ст. 1 łyżka. ложка томатной пасты łyżka koncentratu pomidorowego
1 ст. 1 łyżka. ложка лимонного сока sok z cytryny

Лук мелко порезать и слегка обжарить. Cebule drobno pokrojone i lekko podsmażyć. Чеснок и зелень мелко нарезать. Czosnek i świeże zioła drobno posiekać. Рис отварить. Gotować rysunku. В чашке смешать фарш, рис, лук, чеснок, зелень, 1 сырое яйцо, томатную пасту. W misce wymieszać mięso mielone, ryż, cebula, czosnek, świeże zioła, 1 jajko, koncentrat pomidorowy. Все перемешать, посолить, поперчить, добавить 1 ст. Wymieszać wszystko, dodać sól i pieprz, dodać 1 łyżka. ложку лимонного сока. łyżka soku z cytryny. (Соль добавлять лучше так: в 50 г воды размешать соль и добавить в фарш). (Salt dodał lepszy sposób: 50 g wody, dodać sól i mieszać w mięsie mielonym). Из фарша сформировать удлиненные котлетки, обвалять в муке и обжарить с обеих сторон. Z nadzieniem do postaci wydłużonego kulki, rolki w mące i smażyć z obu stron.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Przepisy sekcji dania główne: mięsne Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Schabowy рецепт||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact