Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Mięso regally Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Przepisy - kulinarny Exclusive: przepisy kulinarne dania główne: mięsne

Мясо по-царски Mięso regally

1,2 кг мяса, 250 г жира, 100 г лука, 1 банка майонеза, 300 г сыра. 1,2 kg mięsa, 250 g tłuszczu, 100 g cebuli, 1 słoik majonezu, 300 g sera.

1,2 кг мяса 1,2 kg mięsa
250 г жира 250 g tłuszczu
100 г лука 100 g cebuli
1 банка майонеза 1 słoik majonezu
300 г сыра 300 g sera

Мясо(говядину или свинину) порезать длинной соломкой, обжарить на кулинарном жире (это очень важно!), выложить на противень. Mięso (wołowina i wieprzowina) wyciąć długie paski, smażyć na gotowanie tłuszczu (to jest bardzo ważne!), Układ o blachy do pieczenia. Затем на мясо выложить слой сырого картофеля, нарезанного кружочками. Następnie mięso położyć na warstwę surowych ziemniaków, koła cięcia. Затем мелко нарезанный лук, поперчить, посолить, посыпать сушеной зеленью. Następnie drobno pokrojoną cebulę, pieprz, sól, posypać suszonych ziół. Все это залить майонезом и сверху посыпать тертым на крупной терке сыром. Wszystko to przelewa majonezem i posypać tartym serem na dużych Tarka. Все это поставить в духовку и довести до готовности. To wszystko umieścić w piecu i gotować, aż gotowe.

Добавил: Грозова Евгения Dodano: Hrozów Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Poprzednie Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Przepisy sekcji dania główne: mięsne Следующий рецепт >> Następny przepis>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact