Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто 食谱-美食独家: 食谱比萨饼,馅饼,烤面饼:面团

Бисквит на сметане饼干的奶油

2 стакана муки, 6 яиц, 1 стакан сахара, 1 стакан сметаны 2杯面粉,6个鸡蛋,1杯糖,1杯酸奶

2 стакана муки 2杯面粉
6 яиц 6个鸡蛋
1 стакан сахара 1杯糖
1 стакан сметаны 1杯酸奶油

Яичные желтки взбить с сахаром в белую пену, добавить сметану и тщательно перемешать.蛋黄殴打成白色泡沫糖,加奶油调匀。 Отдельно взбить белки и переложить их в подготовленную массу, осторожно помешивая, всыпать муку.此外,击败白人和群众转移到他们,轻轻搅拌,加入面粉。 Впекать при температуре 200-220° в течение 25-30 минут在200-220度的温度为25-30分钟Vpekat

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто 第食谱比萨饼,馅饼,烤面饼:面团 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact