Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто 食谱-美食独家: 食谱比萨饼,馅饼,烤面饼:面团

Песочное тесто со сметаной и мягкое песочное тесто.短糕点奶油和软面团。

Масло и маргарин размягчить, протереть с сахаром, яйцами или яичными желтками (в сметанное тесто добавить сметану). 软化黄油和人造黄油,糖,蛋或蛋摩擦蛋黄(在酸面团,加酸奶)。

Для теста со сметаной:对于与酸奶面团:
3 стакана муки 3杯面粉
200 г сливочного масла/маргарина 200克黄油/人造黄油
2/3 стакана сметаны 2 / 3杯酸奶
1 яйцо 1个鸡蛋
2-3 ст. 2-3汤匙。 ложки сахара汤匙糖
1/3 чайной ложки соды 1 / 3茶匙小苏打
½ чайной ложки соли半茶匙盐

Для мягкого теста:对于软面团:
3 стакана муки 3杯面粉
400 г сливочного масла/маргарина 400克黄油/人造黄油
3 яичных желтка 3蛋黄
2/3 стакана сахара 2 / 3杯糖
Сода на кончике ножа纯碱在一个刀技巧

Масло и маргарин размягчить, протереть с сахаром, яйцами или яичными желтками (в сметанное тесто добавить сметану).软化黄油和人造黄油,糖,蛋或蛋摩擦蛋黄(在酸面团,加酸奶)。 Затем всыпать муку, смешанную с солью и содой, быстро замесить и поставить на 1-2 часа в холодильник.然后倒入面粉揉盐和苏打迅速,混合并在冰箱在1-2个小时。 Поскольку это тесто довольно мягкое, его намазывают на противень или форму для выпечки, а для печенья – выжимают через кондитерский мешок.因为这面团比较软,烘焙蔓延表或烘烤盘,和饼干-通过糕点袋挤。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто 第食谱比萨饼,馅饼,烤面饼:面团 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact