Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





酵母面团- 2 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто 食谱-美食独家: 食谱比萨饼,馅饼,烤面饼:面团

Дрожжевое тесто - 2酵母面团- 2

1 кг муки, 30 г дрожжей, 1/5 ст. 1公斤面粉,30克酵母,1 / 5的艺术。 молока, 50 г растопленного масла, 50 г сахара. 牛奶,黄油50克,糖50克。

1 кг муки 1公斤面粉
30 г дрожжей 30克酵母
1/5 ст. 1 / 5的艺术。 молока牛奶
50 г растопленного масла 50克黄油
50 г сахара 50克糖
1 яйцо 1个鸡蛋
10 г соли 10克盐

Молоко подогреть и налить в миску, в которой будут месить тесто.热牛奶和倒入一个碗,将揉面团。 Дрожжи накрошить в стакан, добавить 1 ч.л.酵母崩溃的玻璃,加1茶匙 сахара и растирать до образования жидкой кашицы.糖和揉,直到液体泥浆。 Вылить дрожжи в молоко, добавить половину муки и все выбить.倒入牛奶酵母,添加面粉的一半,所有的敲门声。 Тесто посыпать сверху толстым слоем муки, накрыть салфеткой и поставить в теплое место, чтоб поднялось.面团洒了一层厚厚的面粉,用布覆盖并在一个温暖的地方,即上升。 Спустя 2-3 часа замесить тесто.经过2-3小时的面团。 При замесе, прежде всего, положить муку, соль, растертые с сахаром желток.在批处理,首先把面粉,盐,与糖地面,蛋黄。 К концу замеса добавить растопленное масло и взбитый белок.截至揉捏年底,加入融化的黄油和鞭打蛋白质。 Тесто месить до тех пор, пока оно не перестанет прилипать к рукам и не запузырится.揉面团,直到它停止,直到坚持你的手,而不是zapuzyritsya。 Сгладить поверхность теста и смазать его жиром, дать еще раз подойти в теплом месте.表面光滑的面团和涂抹脂肪提供更多的时间来在温暖的地方。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто 第食谱比萨饼,馅饼,烤面饼:面团 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact