Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





黄桥烧饼 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто 食谱-美食独家: 食谱比萨饼,馅饼,烤面饼:面团

Слоеное тесто黄桥烧饼

250 г муки, 10 ст.л. 250克面粉,10汤匙 воды, 2 ст.л. 水,2汤匙 коньяка, 250 г маргарина, 1 ч.л. 白兰地,250克黄油,1茶匙 соли

250 г муки 250克面粉
10 ст. 10美分。 л. воды
2 ст. 2汤匙。 л. коньяка白兰地
250 г маргарина 250克人造黄油
1 ч. л. 1茶匙。 соли

Муку просеять, сделать в середине углубление, всыпать туда соль, влить коньяк, воду, замесить крепкое, тягучее тесто, подмешать чайную ложку маргарина.筛面粉,中腔,赛克斯盐,倒入白兰地,水,揉强,弹性面团,用茶匙人造黄油混合。 Маргарин раскатать в толстый прямоугольный пласт.人造黄油披在厚矩形形成。 Тесто и маргарин поставить в холодное место (на 30-40 мин)面团和人造黄油摆在寒冷的地方(30-40分钟)
для одинаковой температуры.在相同的温度。 Тесто раскатать на посыпанной мукой поверхности, что бы получить прямоугольный пласт с небольшим утолщением посередине.推出表面的面粉,这将有轻微的中间层凸起一个长方形的面团。 Положить в центр пласта теста маргарин и загнуть тесто с обеих сторон.把在中心缝人造黄油和折叠面团双方的面团。 Поставить в холод приблизительно на 20 мин.在冰箱放置约20分钟。 и снова раскатать, затем трижды сложить его и поставить в холодильник на 30 мин.然后滚动,然后折叠三次,冷藏30分钟。 Еще дважды повторить этот процесс.两次重复这个过程。

Добавил: Грозова Евгения 时间:Hrozaŭ尤金


<< Предыдущий рецепт “”前食谱 Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек: тесто 第食谱比萨饼,馅饼,烤面饼:面团 Следующий рецепт >> 下一个配方“”


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact