News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Торт "Сент-Оноре" Cake "Saint-Honoré"500 г сладкого заварного теста , 250 г готового слоеного теста , 50 г сахарной пудры, 600 г сметаны. 500 g sweet boiled dough, 250 g of the finished puff pastry, 50 g of powdered sugar, 600 g sour cream.500 г сладкого заварного теста 500 g sweet boiled dough 250 г готового слоеного теста 250 g ready-made puff pastry 50 г сахарной пудры 50 g powdered sugar 600 г сметаны 600 g sour cream Для карамели : For the caramel: 250 г сахарного песка 250 g sugar 100 г воды 100 g of water 1/2 лимона 1 / 2 lemon 1 кондитерский мешочек или шприц (1 гладкая и 1 ажурная насадка) 1 pastry bag, or syringe (1 plain and 1 jig nozzle) Раскатать скалкой слоеное тесто, вырезать квадрат со стороной приблизительно 24 см. Roll out the puff pastry rolling pin, cut a square with sides approximately 24 cm Положить его на смоченный водой противень. Put it on moistened with water pan. С помощью кондитерского мешочка или шприца с гладкой насадкой положить заварное тесто жгутиком по периметру, Using pastry bag or a syringe with a smooth nozzle put Choux pastry flagellum on the perimeter отступив 1 см от края. retreated 1 cm from the edge. Посадить на 40 минут в духовку, нагретую до 180°С. Planting for 40 minutes in an oven heated to 180 ° C. Отдельно из мешочка или шприца выдавить на подмасленный противень восемнадцать маленьких шариков из заварного теста. Apart from the bag or syringe to squeeze in podmaslenny baking eighteen small balls of boiled dough. Выпекать в духовке при температуре 180°С. Bake in oven at 180 ° C. Из сахарного песка, воды и лимонного сока сварите светлую карамель. From the sugar, water and lemon juice Boil the light caramel. Поставить кастрюлю в холодную воду. Put the pan in cold water. Взбить миксером сметану с сахарной пудрой, поставить на холод. Beat with electric mixer cream with powdered sugar, put the cold. С помощью спицы готовые, еще не остывшие шарики из заварного теста поочередно обмакнуть в карамель, обсушить и охладить. With needles ready, not yet cooled balls of boiled dough alternately dipped in caramel, dry out and cool. Используя кондитерский шприц, заполнить их взбитой сметаной. Using a pastry syringe, fill them with whipped cream. Уложить шарики по контуру коржа из слоеного теста, слегка обмакивая в карамель, чтобы они лучше держались. Place the balls on the contour sheets between puff pastry, lightly dipped in caramel, so they are better behaved. Середину торта украсить взбитой сметаной, используя фигурный наконечник. The middle of the cake, decorate with whipped cream, using a shaped tip. До подачи на стол держать торт на холоде. Before serving to keep the cake in the cold. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Saint honore how to put the cream video|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |