Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Concombres en marinade aigre-doux Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: огурцы Recettes - flans culinaires Exclusif: Recettes: concombres

Огурцы в кисло-сладком маринаде Concombres en marinade aigre-doux

На 1-литровую банку: 6-8 шт. Dans 1 quart-jar: 6-8 pcs. огурцов, 1,5 стакана воды, 2 ветки укропа, 1 ст. concombres, 1,5 tasses d'eau, 2 branches d'aneth, 1 c. à soupe. ложка сахара, 6 зерен перца-горошка. cuillère de sucre, 6 grains de poivre, pois.

На 1-литровую банку: 6-8 шт. Dans 1 quart-jar: 6-8 pcs. огурцов, 1,5 стакана воды, 2 ветки укропа, 1 ст. concombres, 1,5 tasses d'eau, 2 branches d'aneth, 1 c. à soupe. ложка сахара, 6 зерен перца-горошка, 1/2 стакана уксуса, 2 зубца чеснока, 1 ст. cuillère de sucre, 6 grains de poivre, pois, 1 / 2 tasse de vinaigre, 2 prong ail, 1 c. à soupe. ложка соли, 1 лист хрена, 1 лист сельдерея cuillère à café de sel, 1 feuille de raifort, 1 branche de céleri feuille

Подобрать свежие мелкие огурцы не длиннее 6-7 см, хорошо промыть в воде, затем поместить в кастрюлю с холодной водой на 4-5 часов. Pick up frais petits concombres pas plus de 6-7 cm, bien lavée dans de l'eau, puis mettre dans une casserole avec de l'eau froide pendant 4-5 heures. Промытые и прокипяченные банки выложить на деревянную доску. Lavé et cuit les banques à poser sur une planche de bois. На дно банки уложить веточку петрушки, сельдерей, укроп, зубец чесноку, один стручковый перец, на специи рядами уложить хорошо промытые огурцы, на огурцы снова специи, залить маринадом . Au bas des banques mis un brin de persil, céleri, fenouil, dent d'ail, un piment, épices à mettre rangées de concombres bien lavée dans le concombre de nouveau épices, versez la marinade. Банки закрыть крышкой, уложить в кастрюлю с водой и кипятись в течение 15 минут, затем вынуть их из воды, закатать. Les banques ferment le couvercle, mettre dans une casserole avec de l'eau et faire bouillir pendant 15 minutes, puis retirez-les de l'eau, de rouler.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты заготовок: огурцы Section «Recettes flans: concombres Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact