Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Aubergine à la marinade aigre-douce Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Recettes - flans culinaires Exclusif: Recettes: légumes

Баклажаны в кисло-сладком маринаде Aubergine à la marinade aigre-douce

На 1-литровую банку: 6-8 шт. Dans 1 quart-jar: 6-8 pcs. баклажанов, 1,5 стакана воды, 2 ветки укропа, 1 ст. Aubergines, 1,5 tasses d'eau, 2 branches d'aneth, 1 c. à soupe. ложка сахара. cuillère de sucre.

На 1-литровую банку: 6-8 шт. Dans 1 quart-jar: 6-8 pcs. баклажанов, 1,5 стакана воды, 2 ветки укропа, 1 ст. Aubergines, 1,5 tasses d'eau, 2 branches d'aneth, 1 c. à soupe. ложка сахара, 6 зерен перца-горошка, 1/2 стакана уксуса, 2 зубца чеснока, 1 ст. cuillère de sucre, 6 grains de poivre, pois, 1 / 2 tasse de vinaigre, 2 prong ail, 1 c. à soupe. ложка соли, 1 лист хрена, 1 лист сельдерея. cuillère à café de sel, 1 feuille de raifort, 1 feuille de céleri.

Баклажаны перебрать, чтобы не было следов загнивания, хорошо промыть в воде, срезать плодоножку и завязь, опустить на 10 минут в кипящую подсоленную воду, затем вынуть из воды и дать стечь воде. Aubergine buste, il n'y avait aucun signe de pourriture, lavez-les bien dans l'eau, couper la tige et de l'ovaire, la baisse pendant 10 minutes dans l'eau bouillante salée, puis retirer de l'eau et à drainer l'eau. В промытые и прокипяченные банки уложить листья сельдерея и петрушки, зубец чесноку, один стручок красного перца. En lavé et cuit banques mettez des feuilles de céleri et le persil, la dent d'ail, une gousse de poivre rouge. На специи уложить баклажаны, сверху, специи, залить маринадом , уложить в кастрюлю с водой, накрыть крышкой и прокипятить 15 минут. Au épices laïcs aubergines, top, épices, versez la marinade, les mettre dans une casserole avec de l'eau, couvrir et laisser bouillir 15 minutes. Затем вынуть из воды, закатать, проверить герметичность и охладить. Ensuite, retirer de l'eau, roll up, vérifier l'étanchéité et réfrigérer.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты заготовок: овощные Section «Recettes flans: légume Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact