Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Recettes - Culinary Exclusif: Recettes des premiers plats: soupes

Мясной бульон быстрого приготовления Bouillon de restauration rapide

500 г мяса, 1 морковь, 1 корень петрушки, 1 корень сельдерея, 1 головка лука, 1,5-2 л воды 500 grammes de viande, 1 carotte, 1 racine de persil, 1 céleri-rave, 1 oignon, 1,5-2 litres d'eau

500 г мяса 500 g de viande
1 морковь 1 carotte
1 корень петрушки 1 racine de persil
1 корень сельдерея 1 céleri rave
1 головка лука 1 oignon
1,5-2 л воды 1,5-2 litres d'eau

Мясо промыть, мякоть отделить от костей, пропустить через мясорубку, кости разрубить. La viande est propre, pour séparer la chair de l'os, passer par un hachoir à viande, couper l'os. Все положить в кастрюлю, залить холодной водой и в таком виде оставить на 20-30 минут, затем, не меняя воды, поставить варить. Toutes les mettre dans une casserole, couvrir d'eau froide et en tant que tel congé pendant 20-30 minutes, puis, sans changer l'eau, mettez à bouillir. Добавить в начале варки очищенные и нарезанные коренья, часть которых предварительно поджарить без масла на сковороде. Ajouter au début de la cuisson racines pelées et coupées en tranches, dont certains pré-frite sans huile dans la poêle. Через 20 минут после начала варки положить соль. Dans les 20 minutes après le début de la cuisson pour mettre du sel. Бульон варить при слабом кипении 30-40 минут, потом процедить и использовать как обычный мясной бульон. Le bouillon à ébullition à faible ébullition 30-40 minutes, puis filtrer et utiliser comme un bouillon ordinaire.

Добавил: Грозова Евгения Ajoutée: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Recette précédente Раздел Рецепты первых блюд: супы Section «Recettes d'entrées: Soupes Следующий рецепт >> Recette suivante>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact