Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





I pomodori in brodo Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: помидоры Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette spazi: pomodori

Томаты в собственном соку I pomodori in brodo

Чтобы получить сок, перезрелые томаты варим в кастрюле, пока не отойдет кожура. Per ottenere il succo di frutta, pomodori maturi cuocere in una casseruola fino a quando non se ne va buccia.

Чтобы получить сок, перезрелые томаты варим в кастрюле, пока не отойдет кожура. Per ottenere il succo di frutta, pomodori maturi cuocere in una casseruola fino a quando non se ne va buccia. Затем, охладив, протираем деревянной ложкой через дуршлаг, тщательно размешиваем, заливаем в банки, куда кладем и вымытые томаты, пастеризуем. Poi, per raffreddare e strofinare con un colino con un cucchiaio di legno, mescolate accuratamente, compilare le banche dove abbiamo posto e pomodori lavati, la pastorizzazione flash. При пастеризации кастрюлю можно накрыть крышкой, на которую хорошо положить плотную тряпку, чтобы по во¬можности выровнять внутри кастрюли температуру. Quando pot pastorizzazione in grado di coprire, che è ben messo panno spesso al ¬ la possibilità di allineare la temperatura all'interno del vaso. После этого банки закатываем. Quindi le banche rotoli. Соль и специи лучше не класть: пусть томаты сохраняют естественный вкус и аромат. Sale e spezie non sono messi meglio: lasciare che il pomodoro conserva il gusto e l'aroma naturale. Однако можно завязать в марлевую салфетку гвоздику, перец, корицу и опустить в сок, пока он варится, а потом вытащить. Tuttavia, è possibile impegnarsi in spicchi di garza, pepe, cannella e metterli in il succo fino a che non bolle, e poi estrarla.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты заготовок: помидоры Sezione spazi Ricette: pomodori Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact