Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Funghi con spezie e aceto Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette spazi: i funghi

Грибы с пряностями и уксусом Funghi con spezie e aceto

На 1 кг грибов - 30 г соли, 1 чайную ложку уксусной эссенции, 4-5 зерен душистого перца. 1 kg di funghi - 30 g di sale, 1 cucchiaino di essenza di aceto, 4-5 grani di pimento.

1 кг грибов 1 kg di funghi
30 г соли 30 g di sale
1 чайную ложку уксусной эссенции 1 cucchiaino di essenza di aceto
4-5 зерен душистого перца 4,5 grani di pimento
2-3 штуки гвоздики 2-3 pezzi chiodi di garofano
2 лавровых листа 2 foglie di alloro
2-3 зубчика бадьяна 2-3 denticello badiana
корицы cannella
1/3 стакана грибного отвара 1 / 3 tazza di brodo di funghi

Подготовленные грибы разрезать на кусочки и отварить в кипящей воде, содержащей соль и пряности, в течение 10-12 мин. Preparate i funghi tagliati a pezzi e far bollire in acqua bollente contenente sale e spezie, per 10-12 minuti. Затем грибы освободить от жидкости, добавить уксусной эссенции, разведенной в грибном отваре с пряностями, тщательно перемешать и разложить в чистые, прошпаренные стеклянные банки, закрыть крышками и стерилизовать. Poi la liberazione funghi dal liquido, aggiungete l'essenza di aceto, divorziato in brodo di funghi con le spezie, mescolare bene e mettere in pulito, vasi proshparennye, coprire e sterilizzare.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты заготовок: грибы Sezione spazi Ricette: i funghi Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
1 чайная ложка уксусной эссенции сколько это 9% уксуса|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact