Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Porcini senza aceto Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette spazi: i funghi

Трубчатые грибы без уксуса Porcini senza aceto

На 1 кг грибов – 30 г соли, 2-3 лаврового листа, 1 ст. 1 kg di funghi - 30 g di sale, 2-3 foglie di alloro, 1 cucchiaio. ложку измельченного укропа. cucchiaino di aneto tritato.

1 кг грибов 1 kg di funghi
30 г соли 30 g di sale
2-3 лаврового листа 2,3 alloro
1 ст. 1 cucchiaio. ложку измельченного укропа cucchiaino di aneto tritato

Подготовленные грибы (белые, подосиновики, подберезовики, маслята, и другие) отварить в подсоленной воде (20 г соли на 1 л) с добавлением лимонной кислоты на кончике ножа, укропа и лаврового листа. Funghi, preparati (bianco, arancio porcini cappellino, berretto marrone porcini, funghi il burro, ecc) a bollire in acqua salata (20 g di sale per 1 litro) con l'aggiunta di acido citrico sulla punta di un coltello, l'aneto e alloro. В конце варки добавить чеснок. Alla fine della cottura aggiungere l'aglio. Готовые грибы уложить горячими в стеклянные банки, закрыть крышками и стерилизовать. Ready to pack funghi in vasetti caldi, coprire e sterilizzare.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты заготовок: грибы Sezione spazi Ricette: i funghi Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Нож для грибов porcino||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact