Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Funghi in salsa di pomodoro Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette spazi: i funghi

Грибы в томатном пюре Funghi in salsa di pomodoro

На 600 г грибов - 400 г пюре из помидор, 1-2 лавровых листа, соль, лимонную кислоту и уксус по вкусу. A 600 g di funghi - 400 g di passata di pomodoro, 1-2 foglie di alloro, sale, acido citrico e aceto a piacere.

600 г грибов 600 g di funghi
400 г пюре из помидор 400 g di passata di pomodoro
1-2 лавровых листа 1,2 foglie di alloro
соль sale
лимонную кислоту acido citrico
уксус по вкусу aceto qb

Подготовленные грибы потушить в закрытой кастрюле в собственном соку до мягкости, добавить горячее пюре из свежих помидоров, приправленное солью и сахаром. Funghi, preparati a mettere in un vaso chiuso nel suo brodo fino al morbido, aggiungere la salsa calda a base di pomodori freschi, condite con sale e zucchero. Смесь прогреть до кипения, подкислить лимонной кислотой и уксусом, разложить в стеклянные банки, закрыть крышками и стерилизовать в умеренно кипящей воде: 0,5-литровые – 30 мин., литровые — 40 мин. La miscela riscaldata a ebollizione, acidificato acido citrico e aceto, ampliato nei vasi, coprire e sterilizzato in ebollizione l'acqua, moderato: 0,5 litri - 30 min., Liter - 40 min.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты заготовок: грибы Sezione spazi Ricette: i funghi Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Семена помидор для теплиц pomodoro a grappoli d inverno|pomodoro a grappoli d inverno|семена pomodoro a grappoli sel.galantino|зимний виноград grappoli d inverno|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact