Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Confettura di fragole (il primo modo) Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette spazi: jam dolce

Варенье из клубники (способ первый) Confettura di fragole (il primo modo)

Некрупные ягоды – 800 г – почистить и помыть, спрыснуть ромом. Frutta Piccola - 800 g - Pulire e lavare, spolverare con il rum.

Некрупные ягоды – 800 г – почистить и помыть, спрыснуть ромом. Frutta Piccola - 800 g - Pulire e lavare, spolverare con il rum. Разложив на противне, поставить клубнику на лед или в морозильник, заморозить. Espandendo la padella, mettere le fragole sul ghiaccio o nel freezer a congelare. Сварить сироп, в который на 1,6 кг сахара идет 2 стакана воды. Cuocere lo sciroppo, in cui a 1,6 kg di zucchero 2 tazze d'acqua. В кипящий сироп засыпать ягоды, три раза вскипятить, снимая каждый раз с огня таз после кипения для выстойки. Lo sciroppo bollente per riempire le bacche, far bollire per tre volte, ogni volta rimuovere la padella dal fuoco dopo l'ebollizione per vystoyki. Пенку снимать шумовкой, продолжая варить варенье уже на малом огне. Pencu sparare skimmer, continuando a fare jam già a fuoco basso. Из готового варенья вынуть ягоды шумовкой, разложить по банкам и залить сиропом. Dal skimmer finito marmellata di rimuovere le bacche, sparsi lungo le rive e versare lo sciroppo.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Sezione spazi Ricette: jam dolce Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact