Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Gooseberry confettura o marmellata di crespino Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette spazi: jam dolce

Крыжовенное варенье или варенье из барбариса Gooseberry confettura o marmellata di crespino

Из спелого крыжовника вытащить семена. Da uva spina maturi estrarre i semi. Взвесить все количество очищенных от семян ягод. Pesano tutte raffinati dai semi di bacche.

Из спелого крыжовника вытащить семена. Da uva spina maturi estrarre i semi. Взвесить все количество очищенных от семян ягод. Pesano tutte raffinati dai semi di bacche. Такой же вес сахара разбавить водой, сварить густой сироп , положить туда крыжовник и прокипятить несколько минут. Lo stesso peso di zucchero diluito con acqua, cuocere uno sciroppo denso, messo lì uva spina e far bollire per alcuni minuti. Теперь можно перекладывать варенье в посуду для хранения. Ora è possibile spostare la marmellata in una ciotola per l'archiviazione.

Так же варится и варенье из барбариса. Appena bollire e marmellata da crespino.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Sezione spazi Ricette: jam dolce Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact