Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Confettura di albicocca Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette spazi: jam dolce

Абрикосовое варенье Confettura di albicocca

Помыв абрикосы, снять с них кожицу, вынуть косточки. Lavare la tua albicocche, rimuoverli dalla pelle, rimuovere le ossa. Взвесить, сколько получилось плодов, и приготовить столько же сахару. Pesare il maggior numero possibile di frutta, e far cuocere la stessa quantità di zucchero.

Помыв абрикосы, снять с них кожицу, вынуть косточки. Lavare la tua albicocche, rimuoverli dalla pelle, rimuovere le ossa. Взвесить, сколько получилось плодов, и приготовить столько же сахару. Pesare il maggior numero possibile di frutta, e far cuocere la stessa quantità di zucchero. Сварить пенистый сироп, в нем вскипятить один раз абрикосы. Cuocere lo sciroppo di schiuma, bollire le albicocche una volta. Когда они пустят сок, варенье снять с огня и два часа дать ему отстояться. Quando hanno lasciato il succo, marmellata di togliere dal fuoco e due ore per dargli stabilirsi. Вновь варить, пока не исчезнет пенка. Ancora una volta, cuocere finché la schiuma scompare. Снова дать сутки варенью отстояться. Ancora una volta, dare confettura di notte stabilirsi. Потом переложить плоды в эмалированную кастрюльку и залить сиропом, поставить в теплую печь, пока не остынут. Poi sposta la frutta in una pentola di smalto e coprire con lo sciroppo, luogo in forno caldo fino a quando non raffreddare.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Sezione spazi Ricette: jam dolce Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Albicocche|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact