Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pollo fritto con contorno (ucraina) Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Ricette - cucina Esclusiva: Piatti principali ricette: pollame

Жареная курица с гарниром (укр.) Pollo fritto con contorno (ucraina)

Курица - 1 шт., жир - 2 ст.л., масло - 2 ст.л., картофель - 600 г, рис - 250 г, салат - 200 г, соль. Di pollo - 1 pz., Fat - 2 cucchiai di olio - 2 cucchiai, patate - 600 grammi di riso - 250 g - 200 g di insalata, sale.

Курица - 1 шт., жир - 2 ст.л., масло - 2 ст.л., картофель - 600 г, рис - 250 г, салат - 200 г, соль. Di pollo - 1 pz., Fat - 2 cucchiai di olio - 2 cucchiai, patate - 600 grammi di riso - 250 g - 200 g di insalata, sale.

Подготовленную тушку курицы уложить на противень или сковороду вниз спиной и жарить в жаровочном шкафу до готовности, периодически поливая жиром и перевовачивая. Preparato, una carcassa di pollo giaceva sul teglia o padella indietro e friggere in forno zharovochnom fino al termine, versare periodicamente grasso e perevovachivaya. Изредка поверхность тушки можно смазывать сметаной, чтобы образовалась более румяная корочка. Di tanto in tanto la superficie di una carcassa possono essere lubrificati con crema per formare una crosta più roseo.

При подаче курицу разрубить по два куска на порцию и полить мясным соком, в котором она жарилась. Quando servire, tagliare il pollo, due pezzi per servire, e versarvi sopra il succo di carne, in cui è fritto. На гарнир подать жареный картофель, отварной рис, политый сливочным маслом и салат. Al contorno, patate arrosto, riso bollito, intriso di burro e insalata. Можно подать к гарниру в отдельной посуде маринованные фрукты. Puoi inviare un contorno in un piatto separato verdure marinate.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Ricette Sezione piatti: Pollame Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact