Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Schi freschi Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette di primi piatti: zuppa

Щи свежие Schi freschi

Баранина - 600 г, капуста свежая - 500 г, картофель - 2 шт., лук - 1 шт., морковь - 1 шт. Montone - 600 g di cavolo fresco - 500 g di patate - 2 pz., Cipolla - 1 pz., Carote - 1 pz.

баранина - 600 г Montone - 600 g
капуста свежая - 500 г cavolo fresche - 500 g
картофель - 2 шт. Patate - 2 pz.
лук - 1 шт. cipolla - 1 pz.
морковь - 1 шт. carote - 1 pz.
масло - 1 ст. Olio - 1 cucchiaio. ложки cucchiaio
сметана - 2 ст. panna acida - 2 cucchiai. ложки cucchiaio
петрушка, укроп, вода, соль prezzemolo, aneto, acqua, sale

Мясо залить холодной водой и поставить варить. A base di carne pour l'acqua fredda e mettere a bollire. По мере появления пены снимать ее. Come schiuma rimuoverlo. Когда мясо будет почти готово, в бульон опустить нашинкованную капусту, нарезанный кубиками картофель, морковь, лук и варить до полной готовности овощей. Quando la carne è quasi pronto, il brodo di cavolo da shredded, le patate a dadini, carote, cipolle e fate cuocere finché le verdure pronte. При подаче посыпать суп мелко нарезанной зеленью, положить сметану. Quando serve, cospargere con zuppa di verdure tritate finemente, mettere panna acida.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты первых блюд: щи Sezione ricette primi piatti: zuppa Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact