Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette di primi piatti: zuppa

Щи деревенские Schi villaggio

Говядина - 450 г, кости - 200 г, капуста квашеная - 500 г, морковь - 2 шт., лук - 2 шт. Manzo - 450 g, l'osso - 200 g di cavolo - 500 g, Carote - 2 pz., Cipolle - 2 pz.

говядина - 450 г manzo - 450 g
кости - 200 г bone - 200 g
капуста квашеная - 500 г cavolo - 500 g
морковь - 2 шт. Carote - 2 pz.
лук - 2 шт. cipolle - 2 pz.
петрушка - 2 шт. prezzemolo - 2 pz.
зелень петрушки prezzemolo
шампиньоны - 100 г или сухие белые грибы - 50 г funghi - 100 g di funghi secchi o - 50 g
томат-паста - 0,5 ст.л. Concentrato di pomodoro - 0,5 cucchiai
мука - 0,5 стакана di farina - 0,5 tazze
масло топленое - 2 ст.л. burro fuso - 2 cucchiai
чеснок - несколько зубочков aglio - uno zubochkov pochi
сметана, соль panna acida, sale

Сварить бульон из говядины. Cuocere il brodo. Отдельно сварить грибы, но грибной бульон не выливать. Separatamente, cuocere i funghi, ma non versare il brodo di funghi. Квашеную капусту промыть, залить грибным отваром, добавить томат-пасту, муку и тушить около 1 часа в глубокой сковородке на небольшом огне вместе с обжаренными морковью, луком костями. Sciacquare crauti, versate il brodo di funghi, aggiungere il concentrato di pomodoro, farina e cuocete per circa 1 ora in una padella profonda sul fuoco medio, insieme con le carote arrosto, ossa cipolle. Посолить и поперчить по вкусу. Sale e pepe a piacere. Можно добавить сахар. È possibile aggiungere lo zucchero.
Грибы, мясо, тушеную капусту переложить в кастрюлю, а еще лучше в глиняный горшок или чугунок, залить бульоном и варить до готовности. Funghi, carne, cavolo passaggio in padella, e ancora meglio in un tegame di coccio o pentola, versare il brodo e cuocere fino a fare.
Щи заправлять мелко нарезанной зеленью петрушки и чесноком. Schi riempire il prezzemolo tritato e aglio. Сметану подавать отдельно. Smetana file separatamente.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты первых блюд: щи Sezione ricette primi piatti: zuppa


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact