Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette Antipasto: Salsola

Солянка любительская Soljanka amatoriale

Сварить бульон из говядины и разного мяса, вареного или жареного, мелко порезанного. Far bollire il brodo di carne e vari, bollite o arrostite, tritate finemente.

Сварить бульон из говядины и разного мяса, вареного или жареного (утки, гуся, сосисок, ветчины – всего взять понемногу), мелко порезанного. Far bollire il brodo di carne e vari, bollite o arrostite (anatra, oca, salsiccia, prosciutto - basta prendere un po '), tritate finemente. Положить в него пассировку из лука, муки и масла, разбавленную бульоном. Metti passirovku di cipolle, farina e burro, brodo diluito. Опустить дольки огурцов, оливки, каперсы, маслины, маринованные грибы либо соленые, либо вареные свежие, обдав их кипятком. Eliminare le fette di cetrioli, olive, capperi, olive, funghi marinati, o in salamoia, cotti o freschi, li circondano con acqua bollente. Добавить огуречного рассола и свежей капусты, тоже ошпаренной водой. Aggiungi salamoia cetriolo e cavolo fresco, anche scottato con l'acqua. Готовую солянку, в которой все это будет смешано и сварено, разлить по тарелкам, добавляя в них укроп, мелко покрошенные перышки зеленого лука, сметану. La zuppa finito, in cui tutto questo sarà mescolato e cotto, versare in piastre, aggiungendo come il finocchietto, finemente le cipolle verdi penne a dadini, panna acida.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты первых блюд: солянки Sezione Ricette Antipasto: Salsola Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact