Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Ricette - ricette di insalate culinarie Esclusivo:: a base di carne

Салат "Почтальон Печкин" Insalata "Postman Pechkin"

200-300 г печенки, 2-3 большие луковицы, 4 яйца, соль, соевый соус, майонез, растительное масло. 200-300 g di fegato, 2-3 grosse cipolle, 4 uova, sale, salsa soia, maionese, olio vegetale.

200-300 г печенки 200-300 g di fegato
2-3 большие луковицы 2-3 cipolle grandi
4 яйца 4 uova
соль sale
соевый соус soy
майонез maionese
растительное масло olio

Печенку порезать тонкими длинными брусочками и обжарить. Fegato fetta sottile, lungo, piccoli bar e friggere. Лук порезать тонкими полукольцами и обжарить в растительном масле без запаха, добавив в середине жарки соевый соус или сухой чеснок. Cipolle tagliate sottili anelli mezzo e friggere in olio vegetale, senza l'odore, aggiungendo a metà cottura della salsa di soia o secchi aglio. Все это выложить в салатник вместе с маслом, в котором жарилось. Tutto questo sta nel insalatiera insieme con il burro, che zharilos. Яйца, по одному, взбить и выпечь на сковородке (с двух сторон). Uova, uno per uno, ha battuto e cuocere su una piastra (entrambi i lati). Потом яичные лепешки тоже порезать соломкой. Poi uova dolci tagliati anche cannucce. Все соединить, если требуется, посолить (учтите, что соевый соус очень соленый), добавить майонез и перемешать. Tutti i link, se necessario, aggiustate di sale (ricordiamo che la salsa di soia è molto salata), aggiungere la maionese e mescolate bene.

Можно также использовать и вареную печенку. È inoltre possibile utilizzare bollito fegato.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты салатов: мясные Ricette insalate Sezione: a base di carne Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact