Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев Ricette - cucina Esclusivo: Ricette frittelle e frittelle

Оладьи из тыквы Frittelle di zucca

Тыква — 1 кг, мука — 200 г, яйца — 2 шт., сахарный песок — 2 ст. Zucca - 1 kg di farina - 200 g, uova - 2 pz. Zucchero semolato - 2 cucchiai. ложки, соль — 1/2 чайной ложки. cucchiai, sale - 1 / 2 cucchiaino.

тыква — 1 кг zucca - 1 kg
мука — 200 г di farina - 200 g
яйца — 2 шт. Uova - 2 pz.
сахарный песок — 2 ст. di zucchero semolato - 2 cucchiai. ложки cucchiaio
соль — 1/2 чайной ложки sale - 1 / 2 cucchiaino

Тыкву вымыть, очистить, освободить от семян и натереть на крупной терке. Lavaggio di zucca, pulito, libero da semi e grata. В полученную массу влить яйца, добавить соль и сахар, взбить венчиком в пышную пену. Nella massa risultante versare le uova, aggiungere sale e zucchero, sbattere di frusta schiuma soffice. Затем, продолжая процесс, вмешать небольшими порциями муку. Poi, continuando il processo, di intervenire in piccole porzioni di farina. Смесь по консистенции должна напоминать густую сметану. La miscela dovrebbe assomigliare la consistenza di crema densa. Зачерпывая приготовленное тесто ложкой и выливая его на раскаленную, смазанную растительным маслом сковороду, обжарить оладьи с обеих сторон. Scavare pasta cotta con un cucchiaio e versarlo in una calda, unta padella, friggere le frittelle su entrambi i lati. Подавать горячими с маслом или сметаной. Servire caldo con burro o panna acida.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты блинов и оладьев Sezione Ricette frittelle e frittelle Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact