Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Caffè rumeno Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: кофе Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette bevande: caffè

Кофе по-румынски Caffè rumeno

6 ч.л. 6 cucchiaini кофе мелкого помола, 4 ч.л. bel caffè macinato, 4 cucchiaini сахарной пудры, 2 ч.л. zucchero a velo, 2 cucchiaini какао-порошка, 4 чашки холодной воды, сахар, ванилин. cacao in polvere, 4 tazze di acqua fredda, lo zucchero, vaniglia.

6 ч.л. 6 cucchiaini кофе мелкого помола Fresatura buon caffé
4 ч.л. 4 tsp сахарной пудры zucchero a velo
2 ч.л. 2 cucchiaini какао-порошка di cacao in polvere
4 чашки холодной воды 4 tazze di acqua fredda
сахар di zucchero
ванилин vaniglia

Кофе, сахар и какао смешать в кофейничке, залить холодной водой и поставить на огонь. Caffè, zucchero e mescolare cacao in una kofeynichke, versate l'acqua fredda e data alle fiamme. Непосредственно перед закипанием снять с огня и разлить в чашки, положив в каждую сахар по вкусу, немного ванилина и взбитых с сахарной пудрой сливок. Poco prima di bollire togliere dal fuoco e versare in una tazza, mettere in ogni settore dello zucchero a piacere, un po 'di vaniglia e lo zucchero in polvere con panna montata. Вместе с готовым кофе подать ванилин и сливки. Insieme finito di caffè presentare alla vaniglia e crema.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты напитков: кофе Sezione Ricette bevande: caffè Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Buon caffè rumeno|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact