Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Soljanka in Estremo Oriente Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette Antipasto: Salsola

Солянка по-дальневосточному Soljanka in Estremo Oriente

Кальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г, капуста белокочанная - 500 г, лук репчатый - 3 шт. Calamari, fresco congelato (carcasse, filetto, tentacoli) - 400 g di cavolo - 500 g, cipolle - 3 pc.

кальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г fresh calamari congelati (carcasse, filetto, tentacoli) - 400 g
капуста белокочанная - 500 г cavolo - 500 g
лук репчатый - 3 шт. cipolle - 3 pc.
маргарин - 3 ст. margarina - 3 cucchiai. ложки cucchiaio

Кальмары разморозить в холодной воде. Calamari scongelati in acqua fredda. У тушек удалить остатки внутренностей и хитиновые пластинки. Noi rimuovere i resti delle carcasse e le frattaglie lastre chitina. Кальмар погрузить в горячую воду (температура 60-65°С), затем удалить кожицу (пленку), промыть в воде 2-3 раза. Kalmar immergere in acqua calda (temperatura di 60-65 ° C), quindi rimuovere la pelle (film), lavare in acqua 2-3 volte. Капусту белокочанную нарезать соломкой, обжарить на маргарине, добавив обжаренный репчатый лук и специи. Verza tagliata a strisce bianco, frittura nella margarina, aggiungete le cipolle fritte e spezie. За 3-4 минуты до готовности добавить нарезанные тонкой соломкой кальмары. 3-4 minuti fino a cottura, aggiungere tagliati a listarelle i calamari. Посуду закрыть крышкой и довести до готовности. Piatti coprire e cuocere fino a quando pronto.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты первых блюд: солянки Sezione Ricette Antipasto: Salsola Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact