Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Insalata di carne con maionese Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Ricette - ricette di insalate culinarie Esclusivo:: a base di carne

Мясной салат с майонезом Insalata di carne con maionese

Продукты: Prodotti:

250 г мяса (отварного, жареного или тушеного), 250 г майонеза, 2 картофелины, 1 головка репчатого лука, 2 соленых огурчика, 5 листиков зеленого салата, 1 яйцо, 1 стручок маринованного красного сладкого перца, молотый черный перец и соль по вкусу. 250 grammi di carne (bollito, fritto o in umido), 250 g di maionese, 2 patate, 1 cipolla, 2 cetrioli sott'aceto, 5 foglie di lattuga, 1 uovo, 1 vaniglia marinato peperone rosso, pepe nero e sale qb.

Мясо нарезать тонкими маленькими ломтиками. A base di carne tagliata a fettine sottili giovani. Картофель, предварительно отваренный и очищенный от кожицы, лук, соленые огурчики и половину салатных листьев мелко нарезать, смешать с майонезом и мясом и тщательно перемешать. Patate, pre-cotti e sgusciati, cipolle, sottaceti e insalata di mezzo foglie tagliate a pezzetti, mescolare con la maionese e la carne e mescolare accuratamente. Салат заправить молотым черным перцем и солью. Insalata di riempire pepe nero e sale. Украсить стручком красного перца, остальными листьями зеленого салата и сваренным вкрутую и натертым на терке яйцом. Guarnire con peperoni rossi, le foglie di lattuga e le restanti uova bollite e grattugiato.

Добавил: Деметрий Ha aggiunto: Demetrio


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты салатов: мясные Ricette insalate Sezione: a base di carne Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Insalata di carne|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact