Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Di pesce in pastella Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette antipasti: pesce

Рыба в кляре Di pesce in pastella

1 кг филе рыбы (минтай, хек, горбуша и т. д.), 200 г майонеза, 4 яйца, 2 луковицы, соль, 4-5 ст. 1 kg di filetti di pesce (Pollack, nasello, salmone, ecc), 200 g di maionese, 4 uova, 2 cipolle, sale, 4-5 art. ложек муки, растительное масло cucchiai di farina, olio vegetale

1 кг филе рыбы (минтай, хек, горбуша и т. д.) 1 kg di filetti di pesce (Pollack, nasello, salmone, ecc)
200 г майонеза 200 g di maionese
4 яйца 4 uova
2 луковицы 2 cipolle
4-5 ст. 4,5 art. ложек муки cucchiai di farina
растительное масло olio
соль по вкусу sale qb



Рыбу нарезать кусочками, слегка посолить Il pesce è tagliato a fette, leggermente salato


Для кляра : взбить яйца, посолить, добавить майонез Per la pastella: Sbattere le uova, il sale, aggiungere la maionese


и мелко нарезанный лук. e la cipolla tritata.


Все перемешать, постепенно добавляя муку. Tutte mescolate, aggiungendo a poco a poco la farina. По густоте кляр должен получиться, как тесто на оладьи. Come la densità d'impasto deve risultare come la pasta per frittelle. Затем обмакивая каждый кусок рыбы в тесте, обжаривать на сковороде в разогретом растительном масле. Poi, intingendo ogni pezzo di pesce nella pasta, soffriggere in una padella con olio vegetale caldo.




Масло в сковороду добавлять так, чтобы кусочки были покрыты, и обжаривать с каждой стороны. Aggiungere l'olio in una padella in modo che i pezzi sono stati rivestiti, e friggere su ogni lato.


Можно подавать как в горячем, так и в холодном виде. Fungere da caldo e freddo.


Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты закусок: рыбные Sezione Ricette antipasti: pesce Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Хек в кляре|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact