Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Frittelle, al forno con carni e formaggi Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев Ricette - cucina Esclusivo: Ricette frittelle e frittelle

Блинчики, запеченные с копченостями и сыром Frittelle, al forno con carni e formaggi

На 4 порции : 1,5 стакана муки, 4 яйца, 2-2,5 стакана молока, жир для выпечки, сливочное масло, соль. Per 4 persone: 1,5 tazze di farina, 4 uova, 2-2,5 un bicchiere di latte, grassi, cottura, burro, sale.

1,5 стакана муки 1,5 tazze di farina
4 яйца 4 uova
2-2,5 стакана молока 2-2,5 litro di latte
жир для выпечки Grasso di cottura
сливочное масло di burro
соль sale

Для начинки : 200 г копченостей (мясо, колбаса), 200 г твердого сыра. Per il ripieno: 200 g affumicati (carne, insaccati), 200 g di formaggio.

Из молока, муки, яиц, соли приготовить тесто. Latte, farina, uova, sale per cucinare la pasta. Дать ему немного отстояться и выпечь тонкие блинчики. Dargli un piccolo stand e cuocere frittelle sottili.

Копчености мелко порезать, сыр натереть на мелкой терке. Affumicata tagliata finemente grattugiare il formaggio. Половину тертого сыра перемешать с копченостями. Metà del formaggio grattugiato mescolato con affumicata. Начинку завернуть в блинчики. Ripieno avvolto in frittelle. Блинчики положить в один слой в форму или большую сковороду, смазанную маслом. Frittelle di mettere in uno strato in una forma o una padella larga unta di burro. Посыпать тертым сыром, сбрызнуть растопленным сливочным маслом и запечь в духовке до образования золотистой корочки. Cospargete con il formaggio grattugiato, cospargere con burro fuso e cuocere in forno fino a quando una crosticina dorata.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты блинов и оладьев Sezione Ricette frittelle e frittelle Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact