Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Ricette - Gastronomia Esclusivo: ricette dietetiche e piatti di verdure

Грибной острый салат Insalata di funghi piccante

400 г шампиньонов, 50 г растительного масла, 1 красный сладкий перец, 2 зубчика чеснока, 1 морковь, 1 луковица. 400 g di funghi, 50 grammi di olio vegetale, 1 peperone rosso, 2 spicchi d'aglio, 1 carota, 1 cipolla.

400 г шампиньонов 400 g di funghi
50 г растительного масла 50 g di olio vegetale
1 красный сладкий перец 1 peperone rosso
2 зубчика чеснока 2 spicchi d'aglio
1 морковь 1 carota
1 луковица 1 cipolla
1 ст. 1 cucchiaio. ложка сахара cucchiaino di zucchero
0,5 ч. ложки уксуса 0,5 cucchiaini di aceto
черный молотый перец pepe
соль sale

Шампиньоны нарезать ломтиками и отварить в подсоленной воде до мягкости, откинуть на дуршлаг и промыть холодной кипяченой водой. Tagliare i funghi e far bollire in acqua salata finché sono teneri, scolare e scartare il risciacquo con acqua bollita fredda.
Морковь и лук измельчить, поджарить на растительном масле, остудить. Carota e tritate la cipolla, soffriggere in olio vegetale, cool.
Болгарский перец очистить от семян, мелко порезать, смешать с грибами и жареной морковью. Pepe bulgaro puliti dei semi, tritato, mescolato con funghi e carote al forno. Заправить салат солью, чесноком, перцем, уксусом, сахаром и дать настояться. Condite con sale, insalata, aglio, pepe, aceto, lo zucchero e lasciate fermentare.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты диетических и постных блюд Sezione dieta Ricette e piatti di verdure Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact