Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Frittelle di verdure e prosciutto Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев Ricette - cucina Esclusivo: Ricette frittelle e frittelle

Блинчики с овощами и ветчиной Frittelle di verdure e prosciutto

На 4 порции : 150 г шампиньонов, 300 г замороженного шпината, 1/2 пучка зеленого лука, 120 г сливочного масла или маргарина. Per 4 persone: 150 grammi di funghi, 300 g di spinaci surgelati, 1 / 2 mazzetto cipolle verdi, 120 g di burro o margarina.

150 г шампиньонов 150 g di funghi
300 г замороженного шпината 300 g di spinaci surgelati
1/2 пучка зеленого лука 1 / 2 mazzetto Green Onions
120 г сливочного масла или маргарина 120 g di burro o margarina
3 яйца 3 uova
250 мл молока 250 ml di latte
150 г муки 150 g di farina
2 ст. 2 cucchiai. ложки кедровых орешков cucchiai di pinoli
200 г сметаны 200 g di panna acida
8 ломтиков вареной ветчины 8 fette di prosciutto cotto
молотый черный перец, соль pepe nero macinato, sale

Шпинат разморозить. Spinaci scongelati. Грибы почистить и нарезать ломтиками, лук очистить и порубить. Funghi, puliti e tagliati a fettine, sbucciate e tritate la cipolla. То и другое обжарить в 20 г сливочного масла. Entrambi friggere in 20 g di burro. Добавить шпинат и накрыть крышкой. Aggiungere gli spinaci e coprite con un coperchio. Тем временем растопить 50 г сливочного масла. Nel frattempo, sciogliere 50 g di burro. Взбить яйца, молоко, муку, добавив соль, и, помешивая, влить растопленное масло. Sbattere le uova, il latte, la farina, aggiungendo sale e, mescolando, versare il burro fuso. В 50 г сливочного масла испечь 8 тонких блинчиков. In 50 g di burro per cuocere 8 frittelle sottili. Намазать блинчики сметаной и положить на каждый по ломтику ветчины. Spread frittelle con panna acida e mettere uno su ogni fetta di prosciutto. Овощи приправить специями и выложить на блинчики. Verdure di stagione con spezie e messo in frittelle. Сложить блинчики треугольниками. Fold triangoli crepes. Посыпать орешками. Cospargete con i dadi.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты блинов и оладьев Sezione Ricette frittelle e frittelle Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact