Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Zuppa di Fat Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Ricette - Gastronomia Esclusivo: ricette dietetiche e piatti di verdure

Суп для толстяков Zuppa di Fat

6 луковиц среднего размера, несколько помидоров (можно консервированных), 1 небольшой кочан капусты... 6 cipolla media, qualche pomodoro (può essere in scatola), 1 piccola testa di cavolo ...

6 луковиц среднего размера 6 cipolla media
несколько помидоров (можно консервированных) Diversi i pomodori (può essere in scatola)
1 небольшой кочан капусты 1 piccola testa di cavolo
2 зеленых перца 2 peperoni verdi
1 пучок сельдерея 1 mazzetto di sedano
1 кубик овощного бульона 1 brodo di dado vegetale


Порезать овощи на мелкие или средние кусочки. Verdure tagliate a piccole o medie dimensioni pezzi.






Залить водой, приправить солью, перцем и острым соусом (по желанию). Coprire con acqua, condire con sale, pepe e salsa di peperoncino (facoltativo).




Кипятить на сильном огне 10 минут, затем уменьшить огонь и варить, пока овощи не станут мягкими. Far bollire a fiamma alta 10 minuti, poi ridurre il calore e lasciate cuocere finché le verdure sono tenere.




Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene
Источник: pani.kiev.ua: Диеты Fonte: pani.kiev.ua: Diete

<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты диетических и постных блюд Sezione dieta Ricette e piatti di verdure Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Помидор толстячок|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact