Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Allodole pasta Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе Ricette - Ricette culinarie Esclusivo: per Pasqua

Жаворонки из теста Allodole pasta

Для теста : 1 кг муки, 30 г дрожжей, 125-130 г сливочного масла, 1/2 стакана сахара, 1 стакан молока или воды, 1 яйцо. Per la pasta: 1 kg di farina, 30 g di lievito di birra, 125-130 g di burro, 1 / 2 tazza di zucchero, 1 tazza di latte o acqua, 1 uovo.

1 кг муки 1 kg di farina
30 г дрожжей 30 g di lievito di birra
125-130 г сливочного масла 125-130 g di burro
1/2 стакана сахара 1 / 2 tazza di zucchero
1 стакан молока или воды 1 tazza di latte o acqua
1 яйцо 1 uovo
1/3 стакана изюма 1 / 3 tazza di uva passa
соль по вкусу sale qb

Жаворонки - обрядовые булочки из сдобного, упругого теста. Riser - rotoli cerimoniale di biscotti, pasta elastica. Замесить тесто, поставить в теплое место и дать ему выбродить. Lavorate l'impasto in un luogo caldo e dargli vybrodit. Раскатать батончик из теста и нарезать его на куски весом по 100 г. Раскатать из них жгуты, завязать узлом, вылепить головку, придав тесту соответствующую форму. Roll bar di pasta e tagliatelo a pezzi un peso di 100 g. Rotolo di queste imbracature, cravatta in un nodo, muffa corona, dando il modulo di richiesta di prova. Воткнуть изюминки - глаза. Uvetta Stick - gli occhi. Слегка приплюснуть изделия. Appiattire leggermente il prodotto. На одном из концов узла сделать надрезы ножом - перышки. Ad una estremità del sito per fare incisioni con un coltello - piume. Смазать яйцом и выпекать в духовке. Lubrificare uovo e cuocere in forno.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты к Пасхе Sezione Ricette per Pasqua Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact