Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Insalata di Fine Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: из птицы Ricette - ricette di insalate culinarie Esclusivo:: pollame

Салат "Нежный" Insalata di Fine

Мясо куриное - 300 г, грибы вешенки - 300 г, репчатый лук - 1 большая или 2 средние луковицы, Carne di pollo - 300 g, ostrica di funghi - 300 g, cipolle - 1 grande o 2 cipolle medie,

мясо куриное - 300 г Carne di pollo - 300 g
грибы вешенки - 300 г funghi pleurotus - 300 g
репчатый лук - 1 большая или 2 средние луковицы Cipolle - 1 grande o 2 cipolle medie
4 яйца 4 uova
сыр твердый - 100 г Formaggio - 100 g
майонез - 50-60 г maionese - 50-60 g
зелень Verdi

Мясо отварить, остудить, грибы порезать и поджарить с репчатым луком, также охладить, сварить яйца вкрутую (остудить в холодной воде), натереть сыр, мелко порубить зелень. Brodo di carne, fresca, funghi fetta e friggere con cipolla, e conservare in frigorifero, cucinare sode uova (raffreddare in acqua fredda), grattugiate il formaggio, verdure tritate finemente.

В порционный салатник выкладываем 1-й слой - порезанную 1/4 часть мяса, предварительно смешав ее с майонезом, вторым слоем кладутся 2 ст. À la carte un'insalatiera Mettere il 1 ° livello - tritato 1 / 4 di carne, di pre-mix con maionese, il secondo strato è messo 2 cucchiai. ложки поджаренных грибов с луком и промазываются слегка майонезом, затем натертое на крупной терке (или мелко порезанное) крутое яйцо, также промазать майонезом. il cucchiaio di funghi arrosto con cipolle e maionese promazyvayut po ', poi gall su una grattugia grossolana (o tritato), un hard-boiled uovo, maionese e fluff. Наконец, все посыпать тертым сыром и посыпать зеленью. Infine, tutti cosparsi di formaggio grattugiato e cospargere con le erbe.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты салатов: из птицы Ricette insalate Sezione: pollame Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact