Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Frittelle di mele con il calore del sole Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев Ricette - cucina Esclusivo: Ricette frittelle e frittelle

Блинчики с яблочным припеком Frittelle di mele con il calore del sole

2 стакана муки, 3 стакана молока, 50 г сливочного масла, 1 стакан сахара, 1 ч. ложка соли (неполная), 5-6 яблок, сахарная пудра. 2 tazze di farina, 3 tazze di latte, 50 g di burro, 1 tazza di zucchero, 1 cucchiaino di sale (incompleto), 5-6 mele, zucchero a velo.

2 стакана муки 2 tazze di farina
3 стакана молока 3 tazze di latte
50 г сливочного масла 50 g di burro
1 стакан сахара 1 tazza di zucchero
1 ч. ложка соли (неполная) 1 cucchiaino di sale (incompleto)
5-6 яблок 5,6 Mele
сахарная пудра zucchero a velo
мед или варенье - по вкусу miele o marmellata - a piacere

Желтки взбить, посолить, добавить молоко, сахар, растопленное масло и, размешивая, всыпать муку. Tuorli d'uovo battuto con sale, aggiungere il latte, lo zucchero, il burro fuso e, mescolando, aggiungere la farina. В хорошо перемешанное тесто добавить взбитые белки, еще раз перемешать. In ben pasta mista, aggiungere i bianchi d'uovo battuto, agitare nuovamente. Очищенные яблоки нарезать тонкими дольками. Sbucciate le mele tagliate a fettine sottili. На разогретую с маслом сковороду выложить несколько яблочных долек, залить тонким слоем теста и обжарить с двух сторон. In una padella riscaldate con olio di definire alcuni spicchi di mela, pour un sottile strato di pasta e friggere su entrambi i lati. Подавать блинчики с медом или вареньем. Servire frittelle con miele o marmellata.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты блинов и оладьев Sezione Ricette frittelle e frittelle Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact