Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Insalata di avocado e verdure in foglie di cavolo di Pechino Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Ricette - Gastronomia Esclusivo: ricette di insalate: ortaggi e frutta

Салат из авокадо и овощей на листьях пекинской капусты Insalata di avocado e verdure in foglie di cavolo di Pechino

Капуста пекинская - 300 г, авокадо - 2 шт., перец сладкий - 100 г, сельдерей черешковый - 100 г, сметана - 100-150 г, соль - по вкусу. Cavolo pechinese - 300 g, avocado - 2 pz., Peperone - 100 g, pedicellate sedano - 100 g di panna acida - 100-150 g, sale - a piacere.

капуста пекинская - 300 г Pechinese cavolo - 300 g
авокадо - 2 шт. Avocado - 2 pz.
перец сладкий - 100 г peperoni - 100 g
сельдерей черешковый - 100 г sedano pedicellate - 100 g
сметана - 100-150 г Crema - 100-150 g
соль - по вкусу Sale - qb

Пекинскую капусту, сладкий перец, черешковый сельдерей и авокадо промыть, мелко нарезать, посолить, заправить сметаной, тщательно перемешать. Pechino cavolo, peperoni, sedano e avocado pedicellate lavati, tagliati in piccoli pezzi, aggiungere sale, condire con panna acida, mescolare bene. Каждую порцию салата уложить на небольшие листья пекинской капусты, извлеченные из средней части кочана. Ogni porzione di foglie di insalata sono messi in piccoli cavolo pechinese, estratte dal centro della testa.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Sezione Insalata Ricette: ortaggi e frutta Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Cavolo pechinese|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact