Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Antipasto "Weakness gourmet" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные Ricette - Gastronomia Esclusivo: Ricette antipasti: pesce

Закуска «Слабость гурмана» Antipasto "Weakness gourmet"

240 г крабовых палочек, 2 зубчика чеснока, 1 яйцо, немного молока, соль, перец молотый, панировочные сухари, 20 г твердого сыра. 240 g di bastoncini di granchio, 2 spicchi d'aglio, 1 uovo, latte, sale, pepe in polvere, pangrattato, 20 g di formaggio.

240 г крабовых палочек 240 g di surimi
2 зубчика чеснока 2 spicchi d'aglio
1 яйцо 1 uovo
немного молока poco latte
панировочные сухари pangrattato
20 г твердого сыра 20 g di formaggio
соль, перец молотый sale, pepe, terra

Крабовые палочки слегка обжарить целиком, мелко порезать чеснок, приправить им палочки. Granchio bastoni soffriggere il tutto, l'aglio tritato, condire con i loro bastoni. Разбить яйцо в мисочку, взболтать, добавить Dividere l'uovo in una ciotola, agitare bene, aggiungere
молоко, соль, молотый перец. latte, sale, pepe macinato. Крабовые палочки обмакнуть в смесь, обвалять в сухарях и поджарить до румяной корочки. Granchio bastoni immersa nella miscela, rotolo nel pangrattato e friggere fino a doratura. Выложить на блюдо горкой, посыпать тертым сыром, рубленой зеленью и украсить дольками апельсина. Mettere su un vassoio colmo, cospargere con formaggio grattugiato, verdure tritate e decorare le fette di arancia.

Добавил: Грозова Евгения Ha aggiunto: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Precedente Ricetta Раздел Рецепты закусок: рыбные Sezione Ricette antipasti: pesce Следующий рецепт >> Next ricetta>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Bastoncini сухари|сухари bastoncini|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact